Сърцето ми е свободно, призна Ирина Флорин пред Диана Любенова и

...
Сърцето ми е свободно, призна Ирина Флорин пред Диана Любенова и
Коментари Харесай

Ирина Флорин: Сърцето ми е свободно

" Сърцето ми е свободно ", призна Ирина Флорин пред Диана Любенова и добави, че постоянно е подготвена за нова обич. В  " Тази събота и неделя " тя показа премиерната си ария „ Решено “ и проектите си за албум след 11 години пауза. „ По време на пандемията намирах разтуха в парка, в планината и, несъмнено, в студиото. Работих доста и не усетих толкоз мощно изолацията “, сподели певицата, чието следващо парче е по текст на Наталия Симеонова и с музика на Крум Георгиев.

Ирина показа и метафизичен размишления за битието. Сред огромните й страдания е тази, че татко й не доживява безапелационните й триумфи на сцената. " Щеше да се гордее. Почина на 11 декември 1996 година, а промоцията на „ Цвят виолетов “ беше планувана за 19-ти в дискотека „ Нерон “ в подлеза на НДК. Бяха поканени доста медии, нямаше по какъв начин да я отменим “, разказа Ирина Флорин. Тя добави, че през годините й се е налагало да пее болна, както и скоро след гибелта на майка й.

„ Защо за хора като Димо от P.I.F. и Лорина Камбурова се сещаме, когато си отидат.? Започваме да приказваме за тях и да пускаме техни записи, а артистите имат потребност от това, когато са живи “, коментира певицата, която в албума си „ Друга “ има две взаимни песни с Димо Стоянов.

Ирина разкри, че най-големият критик и пръв неин слушател е синът й Георги, който няма общо с музиката, само че е огромен меломан и следи международните трендове.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР